Nieuws

Fijne dierendag!

Namens het team van Dierenarts Purmerend en Dekstation Esther van de Velde een hele fijne dierendag gewenst! Wij houden in oktober een leuke actie op de hoofdkliniek in Purmerend. Lees meer...

Gratis* test Cushing/PPID bij paarden

PPID betekent Pituitary Pars Intermedia Dysfunction. ‘Pituitary gland’ is de Engelse naam voor hypofyse oftewel hersenaanhangsel. Dit is een kleine klier die onder aan de hersenen hangt. Bij PPID is een gedeelte van de hypofyse -de pars intermedia- ontregeld. PPID is de correcte naam voor ‘de ziekte van Cushing’ bij het paard.


Test uw paard van 1 september tot en met 31 oktober 2018 gratis op PPID. Download de gratis testvoucher via ppidbijpaarden.nl


*Denk erom dat dit alleen de test zelf is en er wel kosten voor afname en visite worden gerekend. Ook aan eventueel vervolg-onderzoek n.a.v. de test zijn mogelijk kosten verbonden.


Privacy en Persoonsgegevens

Het zal u niet ontgaan zijn dat vanaf 25 mei 2018 er een nieuwe wet van kracht gaat die ervoor zorgt dat persoonsgegevens (beter) beschermd zijn. Om die reden willen we aandacht geven aan onze privacy verklaring die altijd is in te zien via de website of op te vragen aan de balie.


e balie.

Verhuizing Update

Momenteel zijn we al aan de slag op de Middenweg met tijdelijke voorzieningen. Er is een opvoelbox, en stalling aanwezig. Daarnaast wordt gebouwd aan een nieuw complex met ruime stalling en bijbehorende paddocks.


Is uw paard slachtdier of gezelschapsdier?

Er gelden verschillen voor u, als eigenaar, wanneer u uw paard als slachtdier of gezelschapsdier houdt.

NIeuwe locatie

Momenteel (februari 2018) zijn wij bezig met het realiseren van een nieuwe locatie voor ons KI station. Dit zal voor het nieuwe seizoen zijn voltooid en blijft in de Beemster. Wij houden u op de hoogte!