Esther van de Velde (links) is opgegroeid in Domburg. Na te zijn afgestudeerd aan het Gymnasium in Middelburg is ze in Gent diergeneeskunde gaan studeren. In 2002 heeft ze deze opleiding afgerond en is ze in Bolsward gaan werken met koeien en paarden. Sinds mei 2004 is Esther in dienst van dierenartsenpraktijk Purmerend. Ze behandelt paarden en gezelschapsdieren. In 2008 heeft ze een opleiding gevolgd in chiropractie voor dieren. Ze is gecertificeerd bij de International Academy of Veterinary Chiropractic en de International Veterinary Chiropractic Association. Esther is erkend paardendierenarts en beheert KI station Esther van de Velde.

Dory Gouwens (midden) is opgegeroeid in Amsterdam en, na het behalen van haar VWO diploma, in 2003 begonnen aan de faculteit Diergeneeskunde te Utrecht. In november 2009 is ze afgestudeerd en begonnen als gezelschapsdierenarts en paardenarts bij Dierenartsenpraktijk Purmerend. Dory is erkend paardendierenarts en beheert samen met Esther van de Velde het KI station.

Roos Fokkinga (rechts) is in 2012 afgestudeerd in Utrecht. Ze heeft voorheen in Klarenbeek en Berghem gewerkt, maar komt oorspronkelijk uit Egmond aan de Hoef. Roos behandelt zowel kleine huisdieren als paarden. Ze heeft samen met vriend Arjan een dochter, Floor, en een Jack Russell, Wodan. Roos verzorgt de reguliere paardenvisites en spoeddienst.