Geschiedenis:

Onze praktijk werd in 1893 opgericht en heeft een rijke historie. De praktijk dankt haar ontstaan aan de Purmerendse veemarkt en is van oudsher dan ook een praktijk voor landbouwhuisdieren. De vaardigheden van Dierenartsenpraktijk Purmerend werden in 1988 uitgebreid toen dierenarts Peter Bleeker begon met het onderzoeken en behandelen van paarden en paardengynaecologie. Esther van de Velde kwam hem in 2004 daarbij ondersteunen. Toen Peter Bleeker in 2013 ging afbouwen ivm zijn pensioen, kwam Dory Gouwens bij het team. 

 

Heden:

Inmiddels heeft het KI station van Dierenarts Purmerend een uitgebreide klantenkring opgebouwd in de gehele provincie Noord-Holland. Jaarlijks doen paardeneigenaren een beroep op het KI station vanwege de expertise en het maatwerk dat onze erkend paardenartsen bieden. Daarnaast is er het gemak van het drive-in spreekuur in het merrieseizoen met de mogelijkheid tot stalling tijdens de begeleiding van uw merrie. 

 

2018: Na de verkoop van The Kossack Stud en daarmee ook de ruimte waarin onze dierenartsen werkten, wordt er een nieuwe locatie gekocht en verbouwd. Vanaf heden werken we dan ook vanuit Middenweg 82 in Middenbeemster. Hier kunt u terecht voor merriebegeleiding, het drive-in spreekuur en stalling tijdens de begeleiding.